SKIN - Huidverzorging

Chirurgie-achtige en medisch geïnspireerde huidverzorging aangepast voor eenvoudig, maar effectief thuisgebruik. Cosmeceutische producten die de kloof overbruggen tussen reguliere cosmetica en producten van farmaceutische kwaliteit die alleen op recept verkrijgbaar zijn. Cosmeceuticals bieden anti-aging en huid corrigerende eigenschappen die je gewoon niet kunt krijgen van reguliere cosmetica.

https://www.urban-retreat.com/me/rianne-pors-noordveld/Cosmeceutical-Skincare

BODY - Lichaamsverzorging

We weten allemaal dat we een anti-verouderingsregime voor ons gezicht moeten hebben, maar hoe zit het met de rest van onze huid? Onze wetenschappers en ons ontwikkelingsteam bij URBAN RETREAT hebben hun jarenlange expertise van onschatbare waarde toegepast bij het creëren van professionele spabehandelingen om een ​​reeks effectvolle maar eenvoudig te gebruiken producten voor thuis te ontwikkelen.

https://www.urban-retreat.com/me/rianne-pors-noordveld/Body-Sculpting

LOOK - Minerale Make-up

Ons Skin-Sync Mineral Make-up assortiment is niet alleen ontworpen om uw huid er goed uit te laten zien, maar ook om uw huid goed te doen. Het bevat een schat aan botanische en huidvriendelijke ingrediënten in elk product. Make-up zo puur dat je vergeet dat je er een draagt!

https://www.urban-retreat.com/me/rianne-pors-noordveld/ur-look

HAIR - Haarverzorging

Ons Capill-Hair-assortiment heeft ook producten voor dagelijkse verzorging en styling die zijn ontworpen om herstellend en beschermend te zijn en gezond, handelbaar haar te ondersteunen.

https://www.urban-retreat.com/me/rianne-pors-noordveld/Hair

 

LIFE - Supplementen

Ingrediënten van de hoogste kwaliteit, afkomstig van moeder natuur en bewezen door de wetenschap, hebben geleid tot een unieke collectie baanbrekende producten die je kunnen helpen je beter te voelen en beter te leven.

https://www.urban-retreat.com/me/rianne-pors-noordveld/life